Guide: Hvilket sjakkbrett skal jeg kjøpe?

Vi har nå et stort utvalg av sjakkbrett i butikken vår. Hva du bør velge kommer egentlig bare an på hva du skal bruke det til. Nedenfor gir vi deg noen tips til hva du bør tenke på. 


Brett for å komme igang

Hvis du er nybegynner og ønsker å komme i gang med sjakk kan vi anbefale settet under. Her får du et brett som enkelt kan rulles sammen og solide brikker. Et annet alternativ for barn er brettet i midten og til høyre. Her får du et rimelig brett samt at det har god kvalitet. Brettet har mindre brikker som passer ypperlig til barn. 

 

Brett med ekstra god kvalitet


Er du en klubbspiller eller bare liker brett med ekstra god kvalitet er settene under noe for deg. Her får du brikker og brett som er bygget på staunton-standarden. Brikkene er også vektet slik at de sitter godt på brettet. Dette er brett som er beregnet til mye bruk og de er derfor ikke sammenleggbare. 

 


Eksklusive sjakkbrett


Kanskje er du på jakt etter et mer eksklusivt sjakkbrett? Felles for alle disse brettene er at de oser av kvalitet og at utseendet er meget pent. Disse er for deg som går for det aller beste