Om oss

På sjakkbrett.no finner du sjakkbrett, sjakkbrikker og sjakk-klokker av god kvalitet og til konkurransedyktige priser. Vi leverer varen rett hjem til deg, og frakten er gratis om du bestiller for over 900 kr. Våre produkter kommer fra anerkjente leverandører så vi kan garantere at du vil bli fornøyd. 

Vi har som mål å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av sjakkutstyr, en enkel og trygg kjøpsprosess, samt en trygg og rask forsendelse hjem til deg. 

BREDT UTVALG
Vi kan tilby varer med høy kvalitet og gode priser siden vi ikke har utgifter til store butikker eller mange ansatte. De ansatte vi har, er derimot spesialister. Dette gjør oss også i stand til å ha et stort utvalg av sjakkutstyr.  

ENKEL NETTBUTIKK
Vi ønsker å gjøre din kjøpsprosess så enkel som mulig, dermed har vi en oversiktlig nettbutikk som er enkel å ta i bruk. Ved betaling kan du velge å betale med VISA/Mastercard, Paypal eller American Express.
Så fort bestillingen er registrert vil du få et sporingsnummer, og varen vil deretter bli sendt ved første ordinære arbeidsdag.

RASK FRAKT
I de aller fleste tilfeller vil du ha pakken 1-3 dager etter din bestilling. Etter bestilling vil du få informasjon om forventet leveringstidspunkt. 

KUNDESERVICE
Du kan når som helst kontakte vår kundeservice på post@sjakkbrett.no eller på telefon: 48 49 15 10 for spørsmål om våre varer, din levering eller andre henvendelser.

SERVICE & REKLAMASJON/RETUR
Skulle du få noen problemer med varen du har bestilt så ber vi deg om å kontakte vår kundeservice på post@sjakkbrett.no slik at vi kan hjelpe deg snarest mulig.
 

Organisasjonsnummer: 993460796